Robin Hood - vårt trygga fritidshem med många roliga aktiviteter.

Robin Hood - ett tryggt fritidshem med massor av aktiviteter

Vi på fritidshemmet Robin Hood fyller ditt barns fritid med roliga och meningsfulla aktiviteter.

Vårt mål är att göra ditt barnens fritid så rolig, meningsfull och utvecklande som möjligt. Hos oss får ditt barn därför prova på många olika aktiviteter som sporter, drama, konst, musik med mera. Studemaskolan och Robin Hood arbetar i nära samarbete och fritidsledarna är direkt involverade i skolarbetet.  På Robin Hoods fritids lär man sig t.ex. att simma, vilket ingår i kunskapsmålen för skolan.

Fritidshem med trygghet och trivsel

Robin Hood har schemalagda aktiviteter med musik, konst och idrott. Vi ser fritidsverksamheten som ett viktigt sätt att skapa trygghet och trivsel för barnen.

Fritidshemmet Robin Hood erbjuder Studemaskolans elever, till och med årskurs 3, tillsyn efter skoldagen och under skollov.

För de större barnen

Fritids är för elever upp till och med trean. Men vi vill även bidra till att ge de större barnen en meningsfull fritid. Därför har vi vissa aktiviteter efter skoltid också för de större barnen.

 

Mängder av aktiviteter

Men det här är inte allt. Under året har vi mängder av tillfälliga och återkommande aktiviteter inom sport, kultur och så vidare på Studemaskolan.

Mer om aktiviteter >

Fritidshemmet Robin Hood – ett fritids med drag!

 

 

Kontakta Robin Hood.

Vill du veta mer om Fritidshemmet Robin Hood, så är du välkommen att ringa, mejla eller - efter överenskommelse - besöka oss.

 

Fritidsföreståndare
Christian Rådman

 

Telefon: 08 - 647 58 75

E-post: christian.radman@studema.se

 

Adress:

Kallforsvägen 40
124 32 Bandhagen

 

Besök Robin Hoods egen hemsida: www.robinhoodfritids.se