Nyhetsspecial

Information med anledning av coronaviruset

Vi på skolan följer löpande vad som händer och kommer att agera utifrån Folkhälsomyndighetens och regeringens riktlinjer. Tills vidare gäller att alla som är friska och symptomfria är välkomna till skolan. Om det händer något nytt eller kommer nya direktiv så kommer vi att gå ut med mer information då.

Barn som känner sig sjuka eller hängiga

Känner man sig sjuk eller hängig ska man sjukanmäla sig och stanna hemma. Det gäller oavsett om man tror att det kan vara coronavirus, influensa eller en vanlig förkylning. När man är symptomfri väntar man en till två dagar innan man går till skolan igen.

 

Om du som förälder känner dig orolig och därför vill hålla barnet hemma så kan du gå in på Schoolsoft och föranmäla (alltså sjukanmäla) ditt barn.

 

I övrigt behåller vi en positiv attityd och är hjälpsamma mot varandra!

Mer råd hjälp och svar på frågor

Här hittar du fler råd, svar på frågor och Folkhälsomyndighetens riktlinjer som vi generellt följer.

 

Folkhälsomyndighetens information

Har du fortfarande frågor om detta? Innan du kontaktar oss – tänk efter:

Vi ber dig tänka på följande så att vi kan fokusera på det viktigaste. Det eftersom situationen kan öka belastningen på vår personal och rektor.

 

1. Har du kollat noga om svaret finns ovan eller på Folkhälsomyndighetens hemsida? 2. Är det verkligen en viktig fråga?

 

Hittar du inte svaret på det sättet och fortfarande har frågor som du behöver ställa är du alltid välkommen att kontakta rektor Ronny Susman. E-post: rektor@studema.se

 

Se övriga nyheter »