Massor av musik, dans och skapande

Hos oss på Studemaskolan uppmuntras alla elever till – och får många tillfällen att prova på – olika skapande uttryck. Vi satsar särskilt på sång, musik och dans. Att upptäcka och utveckla sina kreativa förmågor och att uttrycka dem inför publik är ett jättebra sätt att höja sitt självförtroende. Och så har vi förstås enormt kul när vi spelar musik och teater, dansar och gör uppträdanden.

Musik- och dansgrupper

Varje termin brukar vi ha ett antal musik- och dansgrupper igång. Vi introducerar våra elever till sång och dans i sexårsverksamheten. Om man vill får man redan då stå på scen inför föräldrarna. Att få vara kreativ och att skapa och framföra musik och dans inför publik stärker tron på en själv och bidrar till att det blir roligt att gå till skolan.

Vi introducerar våra elever till sång och dans. Hos oss på Studemaskolan uppmuntras alla elever till olika skapande uttryck.

Musikaler, teater och rockkonserter

Du som förälder har på Studema många tillfällen att se prov på ditt barns utveckling. På våra avslutningar och andra samlingar kan du ofta se underbara musikaler, teaterpjäser och många andra roliga uppträdanden med eleverna. Varje år brukar vi också ha en mycket populär rockkonsert där eleverna uppträder för föräldrar, släkt och vänner.

En kick för både elever och föräldrar

Att sjunga, spela och dansa för föräldrar och vänner är något som brukar vara en riktig kick för våra elever. Entusiasmen är smittande – även för publiken. Det är ingen överdrift att stämningen brukar vara hög vid de här tillfällena. Som förälder är det en upplevelse att vara med om det här. För ett smakprov från tidigare uppträdanden klicka på bilderna här bredvid.