Så här säger våra elever

“En mycket bra skola, med väldigt fina lärare. Jag ser mig som en lyckost som har fått gå på denna skola – den är mycket bättre än en ”vanlig” skola. Deras studiemetod gör att man förstår det man lär sig så att man kan tillämpa det praktiskt. Det är ju själva syftet med studier. Men detta är något nästan bortglömt vid många andra studier. Lärarna här bryr sig och vill hjälpa en på riktigt. Dra nytta av att du är här och gör det bästa av att du fått ta del av denna fantastiska skola!”
C. M, tidigare elev

”Jag älskar skolan och jag älskar fröknarna för att de är så duktiga.”
A. S. 10 år

”Jag lär mig jättemycket i skolan.”
L. P. 9 år

”Jag hade ett stort problem med matten. Men som tur var så går jag i en bra skola, så vi gick tillbaka i matteboken och vi hittade problemet. Nu mår jag mycket bättre! HURRA!”
S. J.11 år

”Jag trivs i skolan för att alla är snälla.”
K. H.10 år

”Det jag tycker är bra med den här skolan är att om du har missförstånd så klarar man upp det och det tror jag är en bra start på livet …”
J. C.13 år

Respons på vår kurs “Lär dig hur man lär sig”

”Högstadiet är jättebra! Jag har lärt mig massor av saker, t ex kursen ”Lär dig hur man lär sig”, har jag haft stor nytta av.”
L. G.13 år

“Nu kan jag lära mig allt jag vill lära mig och jag vet vad jag ska göra om jag stöter på en studiebarriär.”
C. B.

“Denna kurs har gett mig en förmåga att kunna lösa allt när jag får en barriär från ingenstans. Jag fattar nu hur jag ska studera. Dessutom så kan jag lösa alla problem som jag kan få. Vi är ju den enda som har denna studiemetod i Sverige och som får lära sig hur man kan hantera problem som man stöter på. Jag är nöjd och glad och tacksam för allt detta.”
S. W.

“Nu kan jag lära mig allt jag vill och även hjälpa andra att lära sig. När jag upptäcker en studiebarriär kan jag bryta mig igenom den utan att under en lång period känna mig uttråkad, trött eller förvirrad.”
E. S.

“Jag har lärt mig hur jag skall hantera mina problem utan att behöva fråga någon hela tiden. Jag kan nu hantera studiebarriärer och jag tror att jag kommer ha mycket användning för det!”
S.A.

Video: Om vår studiemetod »

Video: Eleverna om Studema »